Muurisolatie berekenen: na-isoleren van een buitenmuur

Kostprijs berekenen | Alle soorten muurisolatie | Premie

Dagelijks ontsnapt 30% van uw warmte door slecht geïsoleerde muren. Kies voor muurisolatie (spouwmuurisolatie, binnenmuurisolatie of buitenmuurisolatie) en bespaar jaarlijks 30% op uw energiefactuur. Wilt u uw muurisolatie berekenen? Bereken hier de kostprijs en de premies (gratis en vrijblijvend).
Richtprijs muurisolatie berekenen

Richtprijs muurisolatie berekenen:

 

Vaak gestelde vragen over de muurisolatie calculator

Via de calculator krijgt u een duidelijke richtprijs voor uw project. Hierbij enkele vragen die we hierbij vaak krijgen:

  • Hoe worden de prijzen berekend? De prijzen worden berekend op basis van gemiddelde prijzen van isolatieprojecten. We houden rekening met de oppervlakte van uw muur en geven u een overzicht van de verschillende opties / materialen.
  • Ben ik verplicht offertes aan te vragen? In de calculator krijgt u de mogelijkheid offertes aan te vragen. Isolatie-offertes vergelijken is volledig vrijblijvend en gratis. Geen offertes nodig? Geen probleem, geef dit gewoon aan in de calculator. Indien u wel offertes zoekt, zullen wij voor u op zoek gaan naar geschikte isolatie-experts voor uw aanvraag, dit is steeds gratis en vrijblijvend.
  • Hoeveel zal mijn project afwijken van de richtprijs? Dat kunnen we natuurlijk moeilijk voorspellen. De calculator geeft een richtprijs. Uiteindelijk hangt veel af van de situatie ter plaatse. Wilt u een exacte prijs kennen? Vraag en vergelijk dan offertes van verschillende isolatie-experts uit uw regio.
  • Kan ik advies van een isolatie-expert vragen? Ja, in de calculator krijgt u de vraag of u advies wilt van een isolatie-expert. Indien u dit aanklikt zullen wij voor u op zoek gaan naar erkende isolatie-experts (deze dienst is volledig gratis en loopt via het Bobex-netwerk). U kunt ook steeds direct isolatie-offertes vergelijken.
Richtprijs muurisolatie berekenen