Offerte spouwmuurisolatie| Vergelijk tot 5 gratis offertes

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Welke muuroppervlakte dient geïsoleerd te worden?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Bij de meeste twintigste-eeuwse woningen is de gevel voorzien van een luchtspouw. Dat werd toen gedaan omdat ze meenden dat dat voor betere isolatie zou zorgen. Het tegendeel is echter waar. Daarom beslissen veel eigenaars van de spouwmuur achteraf toch nog te isoleren. Spouwmuurisolatie (artikel spouwmuur isoleren) is echter niet voor alle gevels en spouwen mogelijk.

Allereerst moet je gevel kunnen ademen. Bij geglazuurde bakstenen is dat bijvoorbeeld niet het geval. Maar ook al is je gevel geschikt voor spouwmuurisolatie, de luchtspouw zelf moet dat ook zijn. Die moet minstens 3.5 centimeter dik zijn als je wil dat de spouwmuurisolatie iets van effect heeft. Bovendien mogen er ook geen cementbaarden of ander afval in te vinden zijn. Als je een offerte aanvraagt via onze dienst, sturen wij zo snel mogelijk (gratis) een vakman op je af om te testen of jouw spouw aan de voorwaarden voor spouwmuurisolatie voldoet.

Waarom je voor spouwmuurisolatie zou kiezen

  • Een lagere energiefactuur
  • Aangenamere binnentemperaturen
  • Milieuvriendelijk (want minder energieverbruik)
  • Geluidsisolatie tegen auto’s die voorbij razen

Dankzij onze handige offertedienst krijg je voor je het weet een drietal offertes van vakmannen uit de buurt in je Postvak IN. Vanaf dat moment ligt de keuze in jouw handen. Jij beslist met welke aannemer je in zee gaat.