Soorten isolatie

Buitenmuurisolatie

Buitenmuurisolatie

Je buitenmuur isoleren is een energiebesparende maatregel die je energiefactuur aanzienlijk zal laten dalen. Bovendien zal je ook van een nieuwe en frisse uitstraling van je woning kunnen genieten. Van steenstrips tot crepi en hout, de mogelijkheden om je buitenmuur te isoleren zijn uiteenlopend. Schrikt de hogere kostrpijs jou af? Vergeet dan zeker niet je premies aan te vragen.

Vloerisolatie

Vloerisolatie

Wie wilt er nu niet dat zijn voetjes er warmpjes bijzitten in de winter. Vloerisolatie garandeert je een echt wooncomfort maar zorgt er ook dat er geen warmte meer langs je vloer ontsnapt. Kies je voor vloerisolatie, dan zijn twee methoden mogelijk, nl. langs onder of langs boven isoleren. Kelder- of zoldervloer isoleren? Alle voordelen, materialen, prijzen en premies worden voor jou uitgelicht.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Bij isolatie word spouwmuurisolatie dikwijls vermeld. Dit is ook niet opmerkelijk want zijn voordelen zijn dan ook groot. Maar voordat je spouwmuurisolatie overweegt dien je vooraf te controleren of je woning wel over een spouwmuur beschikt. Eens je hierover zekerheid hebt, kan je je spouwmuur laten isoleren. Op amper één dag en aan een zeer toegankelijke prijs geniet je van een optimale isolatie

Dakisolatie

Dakisolatie

Dakisolatie is niet alleen een ‘must’ voor iedereen die efficiënt wil isoleren. Vanaf 2020 zal elke woning verplicht worden van dakisolatie. Wacht dus niet te lang om je dak wettelijk in orde te brengen. Hoewel dakisolatie een investering is, verdien je deze snel terug. Wist je namelijk dat dakisolatie je energiefactuur tot 30% kan verlagen?

Beglazing

Beglazing

Hoogrendementsglas

Wie vandaag de dag efficiënt wil isoleren, plaats onmiddellijk best ook deftige beglazing. Denk niet meer dubbel glas, maar kies voor hoogrendementsglas. De kostprijs ligt misschien hoger, maar de resultaten zullen zich snel laten merken.