Dakisolatie: prijzen, premies en advies

Wil je dakisolatie in jouw woning installeren? Dit artikel geeft je een overzicht van de kostprijs en de beschikbare premies. Krijg hier wat meer inspiratie over en ontvang advies op maat van specialisten in jouw buurt via ons offerteformulier.

Vergelijk isolatiespecialisten in je buurt

Dakisolatie prijs 2024

De prijzen van dakisolatie bedragen tussen de 20 euro en 100 euro per vierkante meter, inclusief plaatsing, exclusief btw. De exacte prijs voor jouw dakisolatie is afhankelijk van verschillende factoren:

 • Het gekozen isolatiemateriaal.
 • De isolatiewijze: langs binnen of langs buiten.
 • De dikte van de isolatielaag.
 • De moeilijkheidsgraad van de isolatiewerken.

Al deze factoren hebben een invloed op de prijs van jouw dakisolatie. Om je toch een beter idee te geven van wat je ongeveer kan verwachten zetten we de richtprijzen nog eens samen in een tabel.

Wat isoleren?Gemiddelde prijs per m2 (inclusief plaatsing, exclusief btw)
Hellend dak € 20 tot € 60 
Plat dak € 25 tot € 100
Zoldervloer € 20 tot € 40 

Hoe bereken je nu de exacte prijs van jouw dakisolatie? Deze berekening laat je best over aan een isolatie-expert. De vakman kan specifiek voor jouw situatie bepalen welke isolatiemethode het meest geschikt is, welk materiaal er best gebruikt wordt in jouw situatie en wat dit zal kosten.

Het is belangrijk dat je ook rekening houdt met extra kosten die kunnen opduiken zoals bijvoorbeeld het aanpassen van dakranden, een nieuwe dakbedekking en zoveel meer.

De overheid heeft premies en subsidies beschikbaar gesteld voor mensen die dakisolatie willen installeren in hun woning. We bespreken deze hieronder in meer detail.

Snel en gratis offertes vergelijken?

Premies en subsidies dakisolatie

Met de premies en subsidies van de overheid kan je de prijs van de dakisolatie drukken. Je kan deze financiële steunmaatregelen krijgen als je ze zelf aanvraagt. Zo verkort je de terugverdientijd van je investering enorm.

We bespreken de premies hieronder in meer detail maar hier is toch al een kort overzicht:

 • Mijn VerbouwPremie (35% van de facturen).
 • Totaalrenovatiebonus (€ 625 tot €4.750).
 • EPC labelpremie (€ 2.500 tot € 5.000).
 • Verlaagd btw-tarief (van 21% naar 6%).
isolatiepremie aanvragen

Mijn VerbouwPremie

De Mijn VerbouwPremie (minimaal 35% van de facturen): voor wie is deze premie nu precies bedoeld? Elke eigenaar kan een Mijn VerbouwPremie aanvragen. Het premiebedrag van de Mijn VerbouwPremie is afhankelijk van de aard van het gebouw en wie het aanvraagt.

In onderstaande tabel geven we een overzicht van de doelgroep en het premiebedrag.

DoelgroepPremiebedrag
Eigenaar laagste inkomenscategorie
Verhuurder aan sociaal verhuurkantoor 
Beschermde afnemer of eigenaar van middelste inkomenscategorie
Premie tot 50% van de investering maximaal € 5.750 
Eigenaar middelste inkomenscategorie
Beschermde afnemer en eigenaar hoogste inkomenscategorie
Premie tot 35% van de investering maximaal € 4.025 
Eigenaar hoogset inkomenscategorie
Andere investeerder
Premie van maximaal € 8 per m2 dakisolatie minimaal 40% van de factuur 

Let op: Sinds 2023 gelden er nieuwe inkomstengrenzen van Mijn VerbouwPremie. Het kan dus zijn dat je binnen een andere inkomenscategorie valt en je maximale premiebedrag hoger is.

Welke voorwaarden moeten voldaan zijn om in aanmerking te komen voor zo’n premie?

 • Voor welke gebouwen? Je woning moet liggen in het Vlaamse Gewest en minimaal 15 jaar oud zijn op de datum van aanvraag van de premie. De premie kan aangevraagd worden voor renovatie of realisatie van een nieuwe woning door herbestemming. Heb je echter heel je woning gesloopt en bouw je die daarna terug herop? Dan kom je niet in aanmerking voor de Mijn VerbouwPremie.
 • Voor welke dak- of zolderisolatie? De isolatie moet gebeuren met een Rd-waarde van minimaal 4.5 m2K/W. Het materiaal en de lagen mag je wel volledig zelf kiezen.
 • Door wie moeten de werken worden uitgevoerd? De werken moeten worden uitgevoerd door een isolatiespecialist. Deze specialist kan je ook informeren over de verschillende premievoorwaarden.

Hoe vraag je de Mijn VerbouwPremie nu precies aan? Deze premie moet je aanvragen online via een digitaal loket. Dit moet gebeuren ten laatste 2 jaar na datum van de laatste factuur.

Hiervoor heb je wel een aantal documenten nodig zoals de eindfacturen en het attest van de aannemer. De vakman zal je deze documenten kunnen bezorgen en kan je ook helpen met je aanvraag.

kosten berekenen

Ontvang gratis advies van een expert

Totaalrenovatiebonus

Als tweede is er de Totaalrenovatiebonus (€ 625 tot € 4.750). Indien je na de dakisolatie nog investeert in 2 andere energiebesparende maatregelen binnen de 5 jaar, dan maak je kans op deze bonus.

Om welke energiebesparende maatregelen gaat het nu?

 • Dak- of zolderisolatie.
 • Buitenmuur isolatie.
 • Vloer- of kelderisolatie.
 • Hoogrendement beglazing.
 • Zonneboiler.
 • Warmtepomp.
 • Ventilatiesysteem.

Het bedrag van de Totaalrenovatiebonus hangt af van hoeveel renovaties of maatregelen je neemt om je woning meer energiezuinig te maken. In de tabel hieronder geven we je een overzicht van de prijs per aantal investeringen.

Aantal investeringen Totaalrenovatiebonus eensgezinswoningenTotaalrenovatiebonus appartementen
3€ 1.250  € 625
4€ 1.750€ 875
5€ 2.750€ 1.375
€ 3.750 € 1.875
7€ 4.750€ 2.375

Om zo’n Totaalrenovatiebonus aan te vragen, moet je wel aan enkele voorwaarden voldoen:

 • Voor wie en welke gebouwen? De bonus geldt voor woningen of appartementen in het Vlaams gewest die voor 1 januari 2006 op het elektriciteitsnet zijn aangesloten.
 • Datum van de werken: de eindfactuur van de eerste investering mag niet ouder zijn dan 1 januari 2017. Daarbovenop moeten de investeringen ook uitgevoerd worden binnen een periode van 5 jaar, beginnend bij de eindfactuur van de eerste investering.

Hoe vraag je nu de Totaalrenovatiebonus premie aan? Het toekennen van deze bonus verloopt automatisch. Als Fluvius vaststelt dat er 3 of meer investeringen zijn uitgevoerd in een woning of appartement die in aanmerking komen voor de bonus nemen ze contact met jou op.

Let wel op: Om premies te kunnen aanvragen moeten de werken al gefactureerd en uitgevoerd zijn. Een vakman kan je hier altijd wat extra informatie over geven.

btw vermindering

EPC Labelpremie

De EPC labelpremie staat als derde op de lijst. Deze kan gaan van een bedrag van 2.500 euro tot 5.000 euro. Bij een eindfactuur vanaf 2021 bij energiebesparende werken kan je deze premie aanvragen.

Indien de eindfactuur voor 2021 valt, dan val je nog onder de Totaalrenovatiebonus. Om aanspraak te maken op de EPC labelpremie moet je een hoger energielabel op je EPC-attest halen na de renovatie.

Wat het bedrag is van zo’n EPC labelpremie hangt sterk af van het EPC-label dat je haalt na de renovatiewerken. We geven je een kort overzicht van de bedragen hier in de tabel.

Behaald EPC-label na renovatie binnen de 5 jaarPremiebedrag voor huis met label E of FPremiebedrag voor appartement met label D, E of F
Energielabel C€ 2.500/
Energielabel B€ 3.750€ 2.500
Energielabel A € 5.000€ 3.750

Er hangen ook enkel voorwaarden vast aan het ontvangen van de EPC labelpremie:

 • De woning zelf: een EPC labelpremie kan je enkel krijgen voor een woning met een slechte energieprestatie voordien. Daarbovenop moet je aantonen dat het attest niet ouder is dan 2019. Het energielabel moet bij een woning E of F zijn en bij een appartement D, E of F.
 • De termijn van de renovatie: binnen de 5 jaar na de datum op het EPC-attest moet je door de renovaties een hoger EPC-label halen. Bij een woning is dat een minimum een C-label en bij een appartement minimaal energielabel B. Dit behaalde EPC-label moet je dan weer aantonen met een nieuw EPC-attest.
 • Erkende energiedeskundige: om de premie te krijgen moet je 2 EPC-keuringen laten uitvoeren door een erkende energiedeskundige type A.

Hoe vraag je deze EPC labelpremie nu aan? Je kan deze aanvragen online op de site van Fluvius. Zo kan je de aanvraag goed opvolgen en gaat het ook sneller. Deze aanvraag bestaat uit 2 stappen:

 • Stap 1: de activatie van de EPC labelpremie (voor de renovatie). Hierbij start je de aanvraag door je te activeren op de site van Fluvius. De EPC gegevens van je woning moet je dan invullen en ook het EPC-label moet je aanduiden. Na deze activatie heb je 5 jaar om je woning te renoveren.
 • Stap 2: uitbetaling van EPC labelpremie (na de renovatie). Na de renovatie van je woning moet je een nieuw EPC-label laten opmaken. Als dit gebeurd is kan je op de site van Fluvius de gegevens van je EPC na de renovatie aanduiden alsook je nieuwe EPC-label.
EPC-dakisolatie

Verlaagd BTW-tarief

Daarnaast bestaat er ook nog een verlaagd btw-tarief voor isolatiewerken in een privéwoning ouder dan 10 jaar. In dit geval betaal je maar 6% btw in de plaats van de gebruikelijke 21%.

Wil je over al deze premies graag extra advies? Wil je te weten komen voor welke premie jij in aanmerking komt? Neem dan contact op met vakmannen in jouw buurt via onderstaand offerteformulier.

Dakisolatie prijzen stijgen in 2024

Als we kijken naar de evolutie van de dakisolatieprijzen dit jaar, zien we dat het isolatiemateriaal steeds duurder wordt door factoren zoals corona, de stijging van grondstofprijzen en materiaalschaarste.

De prijsstijging zal zich naar verwachting nog verder doorzetten. Als je je woning wilt isoleren, kun je dat beter nu doen dan later.

Bovenop de stijgende prijzen van isolatiemateriaal, moet je ook rekening houden met de piekende energieprijzen. Dakisolatie installeren is de beste maatregel om je energiefactuur te beperken.

Het is en blijft een slimme investering die je op termijn ook terugverdient. De vraag naar isolatiemateriaal zal hierdoor wel blijven stijgen, waardoor een prijsdaling niet echt in het vooruitzicht ligt.

Vergelijk je graag prijsvoorstellen op maat?

Is het verplicht om mijn dak te isoleren?

De Vlaamse dakisolatienorm zegt dat sinds 2020 de daken van alle woningen aangesloten op het elektriciteitsnet voor 1 januari 2006 moeten voorzien zijn van isolatie. Sinds 2020 is het dus verplicht om je dak te isoleren.

Nieuw gebouwde woningen die sinds 1 januari 2006 aangesloten zijn op het elektriciteitsnet voldoen meestal al aan deze norm van dakisolatie.

Deze norm geldt voor alle zelfstandige woningen: studio’s, appartementen en eengezinswoningen. Indien een kamer of een stukje dak kleiner is dan 2 vierkante meter, geldt deze regel niet.

dakisolatie

Waarom dakisolatie plaatsen?

Waarom zou je je dak nu nog isoleren? Warmte stijgt naar boven waardoor 25% van de warmte verloren gaat via een dak dat niet-geïsoleerd is. Zo’n dakisolatie is dan ook één van de beste energiebesparende investeringen die je kan doen in jouw woning. We bespreken de verschillende voordelen met jou hieronder.

Voordelen

Sinds 2020 zoals hierboven al vermeld is dakisolatie verplicht in Vlaanderen, maar ook voor de verplichting er was, was een dakisolatie sterk aan te raden. Er zijn verschillende voordelen aan zo’n dakisolatie:

 • Goed voor het milieu: door dakisolatie te plaatsen, moet je minder stoken en stoot je dus minder CO2 uit.
 • Lagere energiefactuur: doordat je minder moet stoken, daalt je energiefactuur aanzienlijk.
 • Hoger comfort: het binnenklimaat verbetert door de dakisolatie. De temperatuur van de woning kan langer constant gehouden worden, wat zorgt voor meer comfort.
 • Waardeverhoging van je woning: een goed geïsoleerde woning heeft een betere energiescore op het energieprestatiecertificaat (EPC). Hoe beter deze score, hoe meer je woning waard is.

Wil je graag dakisolatie plaatsen in jouw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via onderstaand formulier.

Interesse? Ontvang tot 5 gratis offertes

Hoeveel en welke soorten dakisolatie bestaan er in België?

Er zijn verschillende soorten dakisolatie. Het gekozen materiaal heeft een heel grote invloed op de prijs van de isolatiewerken. Er zijn een aantal factoren waarmee je best rekening houdt bij het kiezen van isolatiemateriaal:

 • Het type dak.
 • De isolatiewaarden.
 • De isolatiewijze: binnen, buiten, zoldervloer.
 • Het budget.

We geven hieronder een overzicht van de veelgebruikte isolatiematerialen.

1. Minerale wol

Minerale wol is een zacht isolatiemateriaal. Het materiaal isoleert zowel akoestisch als thermisch en is relatief goedkope dakisolatie.

De minerale wol heeft door deze kwaliteiten een goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze wol wordt vooral gebruikt in 2 vormen:

 • Isolatiedekens
 • Inblaasisolatie

We bespreken deze 2 vormen hieronder in meer detail.

Isolatiedekens (glaswol)

Glaswol is hierbij een goed voorbeeld van minerale wol die wordt gebruikt als isolatiedekens. Glaswol is eenvoudig te plaatsen en het is ook vrij goedkoop. De samendrukbaarheid van deze glaswol of minerale wol zorgt ervoor dat je het materiaal makkelijk tussen de kepers van het dak kan plaatsen.

Glaswol heeft daarbovenop goede geluidswerende eigenschappen. Je hebt ook nog een ander soort minerale wol die gebruikt wordt als isolatiedekens, rotswol. Rotswol heeft dezelfde eigenschappen als glaswol maar isoleert akoestisch beter.

geluidsisolatie aan de muur

Inblaasisolatie (gespoten glaswol)

De minerale wol is ook verkrijgbaar als inblaasisolatie of isolatievlokken. Een goed voorbeeld hiervan is gespoten glaswol. Deze gespoten glaswol kan makkelijk in de te isoleren holtes geblazen worden.

Indien er nog geen openingen zijn, zal er eerst een dampscherm geplaatst worden waarna dan de wol kan geblazen worden. Het voordeel van deze inblaasisolatie is dat het makkelijk kleine gaatjes en kieren opvult. Hierdoor verminder je het risico op koudebruggen.

Deze minerale wol gebruik je meestal bij hellende daken en zoldervloeren.

gespoten glaswol

2. Kunststof dakisolatie

Bij kunststof dakisolatie wordt er gebruik gemaakt van harde isolatiematerialen. Deze materialen isoleren thermisch goed, maar zijn daarbovenop ook goed bestand tegen vocht.

Kunststof dakisolatie heeft meestal ook een hogere isolatiewaarde dan minerale wol, maar op vlak van geluidsisolatie heeft minerale wol dan weer een streepje voor. Daarbovenop is kunststof dakisolatie minder handig om tussen kepers in het dak te plaatsen.

Ook bij de kunststof dakisolatie heb je 2 vormen waarin dit isolatiemateriaal voorkomt:

 • Isolatieplaten
 • Isolatieschuim

We bespreken deze 2 vormen in meer detail hieronder.

Isolatieplaten (PIR, PUR, XPS of EPS)

Isolatieplaten voor op het dak is de eerste vorm van kunststof dakisolatie. Deze isolatieplaten zijn beschikbaar in grote afmetingen waardoor de installatie sneller kan gebeuren. Deze dakisolatiepanelen worden meestal gemaakt van PIR, PUR, XPS of EPS.

Als we deze vorm vergelijken met minerale wol leveren deze isolatieplaten een mindere geluidsisolatie. De platen kunnen wel minder dik geplaatst worden om toch dezelfde isolatiewaarde te bekomen als minerale wol.

XPS isolatie

Isolatieschuim (PUR-schuim)

PUR-schuimisolatie is de vorm van isolatieschuim die het meest wordt toegepast. Deze PUR-schuim of polyurethaanschuim past goed in alle hoeken en gaten. Hierdoor krijg je een naadloze dakisolatie, wat de efficiëntie ten goede komt.

Een andere troef van dit materiaal is de korte droogtijd.

Wanneer gebruik je nu best deze kunststof dakisolatie? Kunststof dakisolatie is ideaal bij hellende of platte daken en zoldervloeren.

3. Milieuvriendelijke dakisolatie

De nieuwste vorm van dakisolatie is de milieuvriendelijke, ecologische dakisolatie. Deze milieuvriendelijke dakisolatie wordt gemaakt van natuurlijke en onuitputbare grondstoffen.

Dit isolatiemateriaal bevat nauwelijks chemische stoffen en is daarom dus ook minder belastend voor het milieu. Het is vaak wel een duurder isolatiemateriaal dan kunststof dakisolatie of minerale wol.

Ook bij dit soort dakisolatie heb je 2 vormen:

 • Isolatiedekens
 • Inblaasisolatie

Ook hier bespreken we deze 2 vormen van milieuvriendelijke dakisolatie weer in meer detail hieronder.

Isolatiedekens (schapenwol, houtwol, kurk of hennep)

Een aantal voorbeelden van deze isolatiedekens zijn:

 • Schapenwol
 • Houtwol
 • Kurk
 • Hennep

Inblaasisolatie (papiervlokken)

Papiervlokken of cellulose isolatie is een ecologisch type van inblaasisolatie. Deze inblaasisolatie wordt gemaakt van gerecycleerd krantenpapier. Cellulose heeft een hoge warmteopslagcapaciteit en vochtregulerende eigenschappen.

Wanneer gebruik je dit isolatiemateriaal nu best? Je kan het milieuvriendelijke isolatiemateriaal gebruiken bij hellende daken en zoldervloeren.

Ontdek hier welk isolatiemateriaal bij jouw dak past

Hoe dakisolatie aanbrengen?

De isolatie van een plat of hellend dak kan zowel langs binnen als langs buiten. Welke isolatiemethode je kiest is afhankelijk van de situatie, het budget, de staat van dakconstructie,…

Let op: Je kan er ook voor kiezen je zolder te isoleren in de plaats van je dak als je deze toch enkel gebruikt als opslagruimte.

We geven je hieronder een meer gedetailleerde uitleg van de mogelijkheden.

Hellend dak isoleren

Bij hellend dak isoleren langs buiten zit het isolatiemateriaal bovenop de dakconstructie. Dit vraagt vaker extra aanpassingen zoals een nieuwe dakbedekking en is daardoor duurder dan het langs binnen isoleren van een dak.

Een hellend dak langs buiten isoleren is wel efficiënter. Er is hierbij minder risico op koudebruggen en de dakconstructie is ook minder onderhevig aan temperatuurschommelingen.

Het is daarbovenop ook nog interessant als je de ruimte onder het dak al afgewerkt hebt langs binnen. Onder het dak wil je namelijk geen ruimte verliezen.

De prijs om een hellend dak te isoleren gaat van 20 tot 60 euro per vierkante meter inclusief plaatsing, exclusief btw.

hellend dak isoleren

Dak isoleren langs binnen

Indien je het dak langs binnen isoleert wilt dit zeggen dat het isolatiemateriaal onder de dakconstructie zit aan de binnenkant. Hierbij zit je dakconstructie niet mee in de isolatieschil en spreken we van een koud dak.

Als je de ruimte onder je dak enkel als opslagruimte gebruikt en deze dus niet verwarmd wordt kan je best langs binnen isoleren. Het volume van je woning dat beschermd wordt onder het isolatiemateriaal wordt dan kleiner, zo kan je efficiënter verwarmen.

De prijs van een dak isoleren langs de binnenkant ligt tussen de 20 tot 40 euro per vierkante meter inclusief plaatsing, exclusief btw.

dak isoleren langs binnen

Plat dak isoleren

Een plat dak isoleren langs de buitenkant zorgt ervoor dat je dakconstructie wel mee in de isolatieschil zit. We kunnen hierbij ook spreken van een warm dak.

De dakconstructie is minder onderhevig aan temperatuurschommelingen en schade doordat het dak mee in de isolatieschil zit.

Je kan ook een omgekeerd dak creëren. Dit wordt vaker gedaan als de bestaande dakbedekking nog in goede staat is. Hierbij wordt de isolatie dan op de dakbedekking gelegd.

Bij het isoleren van een plat dak moet je reken op een prijs van 25 tot 100 euro per vierkante meter inclusief plaatsing, exclusief btw.

plat dak isoleren

Waarop letten bij dakisolatie? Aandachtspunten

Er zijn een aantal dingen waar je best op let bij het installeren van dakisolatie. We bespreken ze hieronder.

Aandachtspunt 1: dikte dakisolatie

De juiste dikte van de dakisolatie is enorm belangrijk, zeker als je je dak van binnenuit isoleert. Je wilt zo weinig mogelijk ruimte verliezen, maar de isolatie moet wel goed blijven.

De isolatiewaarde is hierbij belangrijk: hoe beter de isolatiewaarde, hoe minder dik de isolatielaag moet zijn.

Let wel op: De isolatiewaarde is ook een criterium voor het aanvragen van premies.

Aandachtspunt 2: rekening houden met geluidsisolatie

De geluidsisolatie is ook een belangrijke factor bij het kiezen van dakisolatie. Een goede geluidsisolatie verhoogt het comfort aanzienlijk. Zoals hierboven al eens vermeld is glaswol een goed geluidswerend isolatiemateriaal.

Aandachtspunt 3: correcte plaatsing van het dampscherm

Een correcte plaatsing van het dampscherm is belangrijk bij de isolatie van je dak. Zo voorkom je dat er vocht in het isolatiemateriaal kruipt en het op termijn je dakconstructie aantast.

De plaatsing en hoe dit moet gebeuren is afhankelijk van de isolatiemethode.

Aandachtspunt 4: vermijd koudebruggen

Koudebruggen zijn zwakke plekken. Hier is de isolatielaag onderbroken en treedt er dus warmteverlies op. Om dit te vermijden is een goede plaatsing en aansluiting van de isolatie heel belangrijk.

dak isoleren

Dakisolatie zelf plaatsen of vakman inschakelen?

Bij een vakman kan je niet alleen uitgebreid informatie en advies krijgen over zaken zoals het beste materiaal, het soort isolatie en de isolatiedikte voor je woning. Je weet ook zeker dat je isolatiemateriaal dan goed geplaatst is.

Een vakman is dus absoluut een meerwaarde voor het plaatsen van isolatie.

Ontvang gratis en vrijblijvende offertes

Ook interessant voor jou:

Wat is de beste isolatie voor een schuin dak?

De beste manier om een schuin dak te isoleren is het gebruiken van PIR renovatiepanelen. Deze platen zijn voorzien van 3 tengels waarvan één verspringend is. Hierdoor krijg je een goede overlapping van platen onderling.

De panlatten worden daarna op de tengels bevestigd waarna het dak kan worden dichtgemaakt met dakpannen.

Welke dakisolatie gebruiken?

De beste dakisolatie dit jaar is EPS platen. Ze hebben een lambda waarde van 0.032 – 0.036 en een gemiddelde dikte van 12 centimeter.

Welke waarde moet dakisolatie hebben?

Vanaf 2021 moet een nieuwbouwwoning een E-peil behalen van 30 en een S-peil van maximaal 31. Het dak mag dus een U-waarde hebben van maximaal 0.24W/m2K. Deze gegevens komen overeen met een bepaalde dikte van isolatiemateriaal:

 • Glaswol en rotswol: vanaf 18 cm.
 • Cellulose of houtvezel: vanaf 19 – 20 cm.
 • Houtwol en Icynene: vanaf 20 cm.

Populaire artikelen

Krijg advies op maat van jouw woning

Meer info en advies nodig?

Vul het offerteformulier in en kom in contact met meerdere experts

Dakisolatie plaatsen? Vergelijk meerdere offertes en prijzen

Ontvang gratis en vrijblijvende offertes voor dakisolatie van specialisten bij jou in de buurt! Vind zo de beste optie voor jouw situatie.

Het contacteren van vakmannen is belangrijk bij deze overweging. Maak gebruik van hun expertise en advies om zo de perfecte dakisolatie voor jouw woning te vinden.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Welk type dakisolatie wens je?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.